Mijn naam is Esther van der Laan en ik ben sinds 10 juni 2017 de trotse bezitter van het diploma Sportmassage en verzorging. Daarna heb ik op 24 juni 2017 mijn certificaat in Medical Taping behaald.

Ik ben zelf altijd sportief bezig geweest en heb verschillende sporten beoefend.
Denk aan streetdance, fitness, bootcamp, Krav Maga en boksen. Op dit moment ben ik alleen nog maar bezig met fitness en boksen. Door mijn liefde voor sport en het effect wat het op mij heeft, ben ik in 2014 de opleiding voor Fitness Trainer level 1 gaan volgen. Ik wilde graag van mijn hobby/passie mijn werk gaan maken en mensen helpen hun doelen te bereiken. Als onderdeel van mijn stage ben ik toen in een sportschool gaan werken en heb er na mijn stage uiteindelijk ruim 1,5 jaar gewerkt, met heel veel plezier! Hier verzorgde ik buikspiersessies, small group trainingen en gaf ik ook Personal Training. Echter wilde ik nog meer kennis opdoen. Daarom besloot ik in 2015 de cursus Bootcamp Trainer te volgen. Ik verzorg nu 1x in de week een bootcamp training in Den Haag via The Bootcamp Club. Ook ben ik lid van MassageTeam4U waar ik inzetbaar ben als sportmasseuse bij (sport) evenementen.

Tijdens mijn werk als fitness - en bootcamp trainer is mij opgevallen dat er redelijk wat blessures konden ontstaan. En ook door verhalen van vrienden en kennissen die een teamsport doen.
Ook zelf heb ik een aantal keer blessures gehad wat door het trainen werd veroorzaakt. Een sportmassage is dan een hele goede optie om hierbij te helpen, maar toch denken mensen hier vaak niet aan. Het had mij ook erg kunnen helpen bij mijn blessures aan mijn enkel bijvoorbeeld. Om deze reden en door de passie voor sport en het welzijn van ons lichaam, ben ik de opleiding sportmassage en verzorging gaan volgen. Ik wil graag met de kennis over beweging en mijn kennis over het menselijk lichaam, houding, massages en taping een compleet pakket kunnen aanbieden aan mijn klanten. Ik zal ook zeker nog wat cursussen en opleidingen gaan volgen in de toekomst om zo mijn kennis nog meer te verbreden.

Ik hoop dat ik U d.m.v. mijn behandelingen en kennis/adviezen kan helpen bij het verminderen van de blessure, het ontspannen en zelfs bij het voorkomen van een nieuwe blessure!
Voor vragen over mij en/of de behandelingen, kunt U contact opnemen via het contactformulier.